Lehtiä, tyynyjä ja sohva

Olen jo pariin otteeseen saanut vanhan asuntomme uudelta omistajalta puhelun posteihini liittyen. Vaikka muuttoilmoitus tehtiin hyvissä ajoin ja listasin huolellisesti kaikki tahot, mihin uusi osoite täytyy ilmoittaa, niin silti postia on mennyt vanhaan osoitteeseen ainakin tämän ensimmäisen viikon aikana nolottavan paljon. Tänään mm. haettavana oli "läjä lehtiä ja kirjeitä". Nyt on sopivaa vapaahetkeä odottamassa kolme lehteä: Deko (uudet osoitetiedot pitäisi päivittyä väestörekisterin kautta), Divaani (oma moka, unohdin ilmoittaa) ja Trendi (en edes tilaa Trendiä). Tiedän jo tasan tarkkaan, mihin linnottaudun sopivan hetken koittaessa. Nimittäin uuden ihanan sohvamme nurkkaan.



Ja siis sohva on todellakin niiiiin ihana. Olemme olleet todella tyytyväisiä Askosta hankittuun BB-divaanisohvaamme, vaikka kauhean usein siinä ei vielä ole ehtinyt istuskella (telkkarin katsomisesta puhumattakaan). Melkoisen isohan se on, mutta täydellinen loikoilusohva! Ja vaikka kaikki muu kotona on enemmän tai vähemmän rempallaan, niin tyynyjä yritän epätoivoisesti pitää ojennuksessa...


2 kommenttia

  1. Mun tekee niin mieli kylään! Uunissa Risotto, vika kesälomapäivä tänään ja voipi olla et ruuan kanssa tulee nautittua lasi valkkaria mikä jäi yli :)

    Onnea vielä kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit niin tervetullut!:-) Nam, kuulostaa täydelliseltä päätökseltä kesälomalle!

      Poista