Mökkiruokaa: kreikkalaiset kanavartaat


Mökillä ruoka maistuu lähes poikkeuksetta hyvältä. Silti sen tekeminen kaikkien mökki- ja puutarhahommien päälle on joskus tosi työlästä, ellei sitten mökkipäivän ensisijainen tarkoitus ole laittaa ruokaa ja herkutella. Tänään kokeilimme helpottaa kokkailun osuutta mökin päässä ja valmistimme helatorstain juhlalounaan mahdollisimman valmiiksi jo kotona. Kun paikan päällä tehtäväksi jäi vain kanan pujottelu grillitikkuihin, grillaus, kattaus ja tiskit, konsepti oli varsin onnistunut. Ja aikaa jäi hääriä puutarhassakin.

Listalla tänään kreikkalaiset kanavartaat (marinadin ohje täällä, suosittelen! Meidän versiossa tuore rosmariini vaihtui tosin kuivatuksi), itse tehty hummus, kaupan tsatsiki, fetasalaatti ja valkoista leipää.

Lähetä kommentti